Головред "Футболу" Франков назвав історичну перемогу "Барси" "гівном"

Головний редактор українського журналу "Футбол" прокоментував вихід "Барселони" до чвертьфіналу Ліги чемпіонів після перемоги над ПСЖ (6:1)

Головред "Футболу" Франков назвав істори…

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на MatchDay. "Як я можу не матюкатися при двох лівих пенальті? А ось як "Барселона" після цього буде відмазуватися від всеєвропейської ганьби? Зображати геніальну ремонтаду - ню-ню...

Так, я уболівальник "Челсі" і у мене свої рахунки з "Барселоною" - зокрема, з приводу свинства в півфіналі 2009 року, яке зараз набуває абсолютно іншого забарвлення. Дідька лисого! Я не знаю, як би я повівся, будучи фанатом "Барси" - може, разом з багатьма зійшов би з розуму від щастя.

А зараз - вибачте, соромно. Закрийте два лівих голи хоч чим-небудь, вишукайте каталонський фіговий листок. А то такі, як я, знайдуть закономірність. І ви будете довго і безглуздо її спростовувати, кричачи, що все справедливо і т.д.

Не здивуюся, якщо після такого гівна "Барселона" виграє Лігу чемпіонів. Ото буде радості серед глоріхантерів", - написав Франков.

Нагадаємо, що "Барселона" вийшла до чвертьфіналу Ліги чемпіонів, вигравши вдома у ПСЖ з рахунком 6:1 після виїзної поразки 0:4.

Читайте також: Диво на "Камп Ноу". Як "Барселона" здійснила історичний "камбек"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme