UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Головний патрульний Закарпаття каже, що перейшов Москалю дорогу

Начальник патрульної поліції Ужгорода та Мукачева Юрій Марценишин прокоментував документи, оприлюднені Геннадієм Москалем

Головний патрульний Закарпаття каже, що…

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на Mukachevo.net.

"Я не знаю, чому у Геннадія Москаля саме таке відношення до патрульної поліції Закарпаття та до мене особисто. Це треба питати у нього. Я можу тільки сказати, що багатьом високопосадовцям не подобається, як працюють патрульні поліцейські. Не подобається те, що з нами не вдається "порішати", через це ми перейшли дорогу багатьом впливовим людям", – коментує начальник УПП.

Марценишин розповів, що говорив з підлеглими з приводу вищевказаного колективного звернення і підозрює, що колег могли попросити підписатися не під тим, що оприлюднив губернатор.

"Так, я бачив ці списки. У розмові з колегами дізнався, що вони дійсно збирали підписи під колективним зверненням, у якому зовсім не йшлося про відсторонення керівництва чи проведення службової перевірки", – додає поліцейський.

На думку Марценишина, скоріш за все на керінвицтво УПП Ужгорода та Мукачева очікує службова перевірка задля ретельного вивчення ситуації про результати якої буде оголошено громадськості.

Нагадаємо, Москаль просить Авакова і Князєва змінити керівництво патрульної поліції Ужгорода та Мукачева

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme