UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Facebook поскаржився на надіслане журналістами ВВС дитяче порно

Співробітники Facebook поскаржилися на дитячу порнографію, надіслану їм журналістами ВВС

Про це передає Depo.ua з посиланням на The Sun.

Як стверджується в матеріалі видання, журналісти виявили в Facebook елементи дитячої порнографії фотографії та відео, а також кілька акаунтів потенційних педофілів. Використовуючи функцію "Поскаржитися на публікацію", вони сповістили представників соціальної мережі про наявність нелегального контенту.

На подив співробітників ВВС, 82 з 100 надісланих матеріалів "містять насильство над дітьми", не були видалені, так як, на думку адміністраторів Facebook, вони не порушували "норми співтовариства". Однак, коли журналісти відправили приклади схваленої порнографії в офіс Facebook, представники соцмережі поскаржилися на них в поліцію і передали отримані матеріали в правоохоронні органи.

Уповноважена з прав дитини Англії Енн Лонгфілд висловила обурення небажанням Facebook протидіяти поширенню вкрай відвертих знімків неповнолітніх.

"Мені важко повірити, що в Facebook бачили всі ці фотографії і вирішили, що з ними все в порядку. Якщо ж це було результатом автоматизованого процесу, то вони зобов'язані поліпшити його роботу", - заявила вона.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme