Дурощі зашкалюють: Кремль намагається "повісити" на Київ свою "зброю в шахтах"

Росія не є учасником внутрішньоукраїнської кризи

Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, коментуючи звинувачення на адресу Росії в поставках зброї на Донбас, передає Depo.ua з посиланням на РІА Новини.

"Перше, Росія не є учасником цієї кризи, це внутрішньоукраїнський криза, Росія ніколи не була учасницею бойових дій на південному сході України. Друге, Києву видніше, звідки можуть діставати зброю представники Донбасу, і де цю зброю, власне, складували, в яких локаціях напередодні початку, по суті, громадянської війни. Ведеться судовий процес, і тут потрібно абсолютно діяти в тих рамках, які передбачені для подібних процесів", - сказав Пєсков.

При цьому він додав, що Росія визнає рішення Міжнародного суду ООН незалежно від його результату. "Тобто, якщо б Росія не визнавала рішення суду, то, відповідно, вона б не була учасником цього розгляду", - пояснив речник Кремля.

Нагадаємо, 7 березня на слуханнях в Міжнародному суді ООН в Гаазі представники Росії заявили, що бойовики нібито знайшли зброю в шахтах Донбасу, а не отримують її на постійній основі з Росії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme