Австралієць, який видавав себе за Бібера, розводив дітей на інтимні фото

Поліція австралійського штату Квінсленд повідомила про затримання 42-річного чоловіка, який видавав себе за популярного канадського поп-співака Джастіна Бібера і просив дітей надіслати йому їх інтимні фотографії

Про це передає Depo.ua з посиланням на CNN.

Для спілкування зі своїми жертвами педофіл, чиє ім'я не називається, користувався соціальними мережами і програмою Skype. Як саме йому вдавалося обманювати підлітків, не уточнюється, проте на його комп'ютері поліція виявила понад 900 приватних фотографій.

"Це доводить, наскільки вразливі наші діти. Те, що вони всерйоз вірили, що спілкуються з Джастіном Бібером, доводить, що нам необхідно переосмислити, як правильно виховувати дітей, і пояснювати їм правила безпечної поведінки в Інтернеті", - заявив детектив поліції Квінсленда Джон Раус.

Повідомляється, що свою колекцію інтимних знімків австралієць збирав протягом щонайменше десяти років. Правда, за кого він видавав себе на зорі "кар'єри", не ясно, адже Біберу тоді було всього 13 років, а момент, коли він став всесвітньо популярним, ще не настав.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme