Адвокати Іванющенка: Інформація про арешт грошей бізнесмена латвійським судом - блеф

Інформація про арешт грошей бізнесмена Юрія Іванющенка та відповідне рішення суду - неправда і блеф. Про це заявляють адвокати самого Іванющенка Юрій Колесников і Євген Глазков

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на "Українські новини".

"Сьогодні ми з подивом прочитали інформацію замгенпрокурора про арешт нібито грошей Іванющенка. З усією впевненістю можу сказати, що Юрій Іванющенко жодного відношення до зазначеного процесу не має. Відповідно, і до грошей, які нібито були заарештовані латвійським судом. Мені здається, ця інформація - банальний блеф, спроба приховати той факт, що пред'явити Юрію Іванющенку нічого ", - заявив адвокат Євген Глазков.

Триваюче політичне переслідування бачить в цьому і колега Євгенія Глазкова, адвокат Юрій Колесников: "Цей інформаційний тиск на Юрія Іванющенка триває вже не один рік. Коли у наших опонентів закінчуються аргументи - вони починають розбурхувати інформпростір помилковими повідомленнями. Нещодавно навіть Єврооюз був змушений визнати, що Іванющенко чистий перед законом, знявши з нього всі персональні санкції".

Також Колесников і Глазков стверджують, що вони не брали участі ні в яких судових засіданнях в Латвії. "Ми надаємо Іванющенку юридичні послуги вже багато років, тому ми в курсі всіх судових розглядів, пов'язаних з нашим клієнтом. Дивно було чути про участь в процесі якихось адвокатів, адже ні я, ні мій колега - Євген Глазков, не брали участі в засіданні. Також сильно дивує фраза Єніна про нібито "куплені суди": заявляємо, що тільки у справі про "Кіотські гроші" понад 50 суддів прийняли рішення на користь Іванющенка ", - зазначив Колесников.

Нагадаємо, декількома днями раніше Євросоюз повністю реабілітував бізнесмена Юрія Іванющенка, знявши з нього всі санкції, які були введені в 2014 році проти представників оточення президента-утікача Віктора Януковича. У 2017 санкції були продовжені для всіх, крім Юрія Іванющенка.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme