Як виглядає збірна України з коханих жінок футболістів

У святковий для жінок день пропонуємо вам поглянути на дещо незвичний варіант футбольної збірної України

Як виглядає збірна України з коханих жін…

Трохи пофантазуємо і складемо основу збірної України, в якій замість звичних нам людей вийдуть дружини та подружки українських зірок футболу.

Воротар. Ворота нашої команди буде захищати Валерія Бойко. У цієї красуні є всі дані для вдалої гри на цій позиції – високий зріст і чоловік, який може допомогти в тренуваннях.



Захисники. Лінію оборони нашої символічної збірної складуть Ірина Морозюк, Марія Гладка та Інна Ярмоленко. Чому? Тому що кожна з цих жінок за останні роки відзначилася вмілими діями в захисті. Захисті своїх чоловіків від вболівальників в соцмережах. Отже "скілл", як кажуть, прокачаний.

Читайте також: Чому в "Динамо" повинні "виганяти" дружин футболістів з соцмереж

Опорні півзахисники. Не будемо розбивати награну зв'язку "Шахтаря" в збірній. Маргарита Степаненко і Міла Рябова (дівчина Максима Малишева) мають без проблем впоратися з роботою в опорній зоні.



Атакувальні півзахисники. На флангах атаки випустимо дружин наших легіонерів – Ганну Кравець та Вікторію Коноплянку. Дівчатам доводиться багато подорожувати, а отже – вони знають сенс у швидкості збору валіз та перетину кордонів. Сподіваємося, ці якості дозволять їм вдало зламувати редути команд-суперниць.

Читайте також: Як дружина футболіста Кравця вивчає іспанську

Форварди. В атаці нам потрібні рішучі та цілеспрямовані люди, і ми вирішили, що Юлія Федецька, Маргарита Рибалка та Ольга Ракицька ідеально підходять для цих позиції. Перша – успішний модельєр, друга – підприємець, третя – талановита співачка. Всі ці жінки успішно розвивають власні кар'єри паралельно зі спортивними успіхами коханих чоловіків, тож в нашому нападі будуть достатньо ефективні "гравчині".

Читайте також: Дружина Ракицького показала новий кліп на пісню українською мовою

Тренер. Тут все зрозуміло – дружина Андрія Шевченка Крістен Пазік слідкуватиме за робочим процесом в колективі. І якщо ця жінка справляється з цілою командою дітлахів головного тренера української збірної, то і з нашим складом дружин футболістів також має впоратися.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme