UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вінниці упіймали "домушника", який обікрав сім квартир вінничан

У місті гастролював злодій з Черкащини 

У Вінниці упіймали "домушника", який обі…

Вінницька поліція затримала злодія, який здійснив серію крадіжок у місті. Про це з посиланням на РЕАЛ повідомляє Depo.Вінниця.

Як розповіли у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 29-річного жителя Черкаської області поліція затримала на місці злочину. Його взяли відразу після скоєння чергової крадіжки. Раніше судимий за майнові злочини "гастролер" шляхом підбору ключа проник до квартири 33-річної вінничанки. Його помітили і повідомили в поліцію.

Коли правоохоронці затримали чоловіка, то виявили, що він виніс з чужого житла автомобільний холодильник, три куртки, ноутбук, дриль, фотоапарат, старовинну ікону, відеореєстратор і документи.

Пізніше поліція навідалася туди, де черкащанин жив у Вінниці. Не уточнюючи деталей, правоохоронці пояснюють, що в його житло знайшли докази причетності до ще шести злочинів в місті. Зловмисник затриманий в процесуальному порядку.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення), що передбачає до 6 років ув'язнення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme