Саакашвілі вже розповідає, що проти нього запустили "темники"

Лідер "Руху нових сил", екс-губернатор Одещини Михаїл Саакашвілі заявляє, що Адміністрація президента розповсюдила по підконтрольних ЗМІ "темники" з його дискредитацією

"Адміністрація президента України сьогодні вранці роздала наступні інструкції всім підконтрольним ЗМІ, ботам і спікерам від БПП. Тези написані Гриньовим і Медведєвим і узгоджені з президентом на щотижневій PR нараді", - написав Саакашвілі у Facebook у середу.

Серед тез "темників" – те, що екс-губернатор запам'ятався не конструктивними справами, а скандальним піаром та яскравими звинувачуваннями, зокрема, Арсенія Яценюка, Ігоря Коломойського, Арсена Авакова, Романа Насірова, Геннадія Труханова.

"Проведенню реформ перешкоджало також те, що Саакашвілі намагався всидіти на двох стільцях: працюючи губернатором і роблячи політичну кар'єру одночасно у двох країнах. Тому на Одещину в нього залишалось все менше часу", - нібито йдеться в інструкціях.

Також там згадується, що на посту губернатора в Саакашвілі була повна підтримка президента, свій обласний прокурор Давід Сакварелідзе, свій головний поліцейський Гіоргі Лордкіпанідзе, його керівник обласної митниці Юлія Марушевська, його голови РДА.

В інших тезах нібито наголошується на тому, що ініціативи Саакашвілі на посту губернатора не принесли результатів.

Також там згадується те, що політична сила Саакашвілі програла парламентські вибори в Грузії.

"Програні дві парламентських кампанії, одна президентська, і одні місцеві вибори. Така вперта наполегливість грузин у негативній оцінці діяльності Саакашвілі явно свідчить про те, що й вони невисокої думки про результативність його реформ. Оцінка з боку українців не буде вищою", - йдеться в "інструкціях".

Там також зазначається, що Саакашвілі посилить конкуренцію на полі популістських політичних сил, таких як Батьківщина та Радикальна партія.

"Ця ніша зайнята. Напевне, для нього корисно було б об'єднати зусилля, але за природою він лідер-одинак", - публікує Саакашвілі "інструкції" Банкової.

"Петро Олексійовичу, ви б краще вже собачі будки будували, ніж витрачати дорогоцінний час президента воюючої країни на тиражування цієї нісенітниці і відвертої брехні", - написав екс-губернатор Одещини.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme