UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На львівській митниці затримали румуна на бусі повному цигарок

Сьогодні, 8 березня, у пункті пропуску для автомобільного сполучення "Краковець" під час митного контролю легкового транспортного засобу "Мерседес Віто" працівники митниці виявили факт незаконного переміщення сигарет. Їх намагався вивезти до Республіки Польщі громадянин Румунії смугою руху "зелений коридор"

Як передає Depo.ua, про це повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

Під час візуального огляду автомобіля виникли підозри про можливе переміщення прихованих від митного контролю товарів. Було прийнято рішення про поглиблений огляд транспортного засобу в спеціально обладнаному боксі. Там спільна оглядова група митників і прикордонників виявила 1520 пачок сигарет з фільтром. Сигарети були приховані у лонжеронах та кріслі-дивані автомобіля.

Відповідно громадянин Румунії вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Сигарети та автомобіль вилучено. Справу скерують до суду, який і визначить покарання.

Загалом упродовж цього року виявлено 56 спроб незаконного переміщення сигарет через митний кордон України,за якими вилучено понад 30 тис. пачок сигарет.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme