Екс-тренер збірної Фоменко: Поразка від Франції? Врахуйте, хто тоді був президентом УЄФА

Колишній тренер збірної України Михайло Фоменко згадав обставини, за яких національна команда не потрапила на ЧС-2014 в Бразилії

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Футбол 24. Нагадаємо, що на мундіаль 2014 року українці не потрапили, програвши в стикових матчах кваліфікації команді Франції (2:3 за сумою двох матчів).

– Що ви сказали підопічним у перерві, коли після першого тайму ми "горіли" французам 0:2, плюс – залишилися у меншості після вилучення Хачеріді?

– А що тут було казати? Сказав, що потрібно грати і за того хлопця також. Проблеми почалися ще до матчу, коли ми зазнали кадрових втрат – Кучер, Федецький. Потрібно також враховувати, хто був президентом УЄФА, яке суддівство було. Все ж зрозуміло. Коли вилучали Хачеріді – там навіть контакту не було. Хачеріді підкотився, а Рібері симулював. Ми потім переглянули відео – не було контакту. Француз перестрибував через Хачеріді, але зімітував, перечепившись ногою за ногу. Та що зараз говорити – це вже історія. Неприємна історія, але що вдієш.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme