Встигнути за 30 хвилин: Як швидко позбутися стресу

Кілька способів дуже швидко повернути смак до життя

Встигнути за 30 хвилин: Як швидко позбут…

Експерти рекомендують кілька простих і швидких способів розслабитися і зняти нервову напругу, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Век.

Іноді ми відчуваємо себе втомленими, пригніченими, роздратованими, морально виснаженими, розчарованими і розсіяними. Але впоратися з цим неприємним станом і повернути собі гарний настрій можна не тільки просто, але й швидко.

Поліпшити настрій може веселе відео. При цьому воно може бути дурнуватим, головне - щоб воно смішило або викликало позитивні емоції. До речі, розслабитися на пару хвилин і переключитися можна і на роботі. Дослідження показують, що люди, які під час виконання робочих завдань іноді відволікаються на кумедні відеоролики і дають собі відпочити, справляються зі складними завданнями швидше.

Прийти до тями після напруженої зустрічі або складної розмови допоможе чашечка зеленого чаю. Амінокислота, що міститься в цьому смачному та корисному напої, здатна зменшити стресову реакцію організму та сприяє заспокоєнню.

Вчені з Бразилії виявили, що запах апельсина може істотно знизити рівень стресу. Та й сам фрукт має дуже життєстверджуючий колір. Щоб зняти стрес, можна як поласувати апельсином, так і просто розрізати і насолодитися його запахом. Є й інше рішення - ефірне масло апельсина. Його можна додати в аромалампу або нанести кілька крапель на шкіру, попередньо змішавши з базовим маслом, наприклад, з соняшниковою або оливковою.

Ще один спосіб підбадьоритися і відчути смак життя - відправитися на прогулянку на сонці. Дослідження показали, що у людей, які регулярно гуляють при сонячній погоді, набагато рідше виявляються ознаки стресу та інших психічний розладів. Розслабитися, переключитися і налаштуватися допоможе прослуховування улюбленої музики.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme