У Житомирі судять терористку

Зловмисницю викрили та затримали в одному із міст Донецької області

Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом сприяння жителькою Донецької області діяльності терористичної організації "ДНР". Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу прокуратури Житомирської області.

У вівторок, 7 березня, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира для злочинниці обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

44-річна жителька Донецької області сприяла діяльності терористичної організації "ДНР": збирала та передавала відомості про дислокацію та переміщення сил та засобів, задіяних у проведенні Антитерористичної операції на сході України. Зловмисницю викрили та затримали в одному із міст Донецької області співробітники Служби безпеки України.

У понеділок, 6 березня 2017 року, терористці повідомлено про підозру у сприянні діяльності зазначеної терористичної організації. Триває досудове розслідування, яке проводить слідчий відділ Управління Служби безпеки України в області. Викритій злочинниці загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme