У Садового нав'язали рішення щодо літніх майданчиків

Бізнесмени кажуть, що не даватимуть хабарів

Львівська міська рада повинна навчитись брати відповідальність за свої рішення і розпустити усі ті комісії, де ніхто ні за що не відповідає, але тим не менше являється осередком корупції та дебілізму. Про це у "Фейсбуці" пише ресторатор Вардкес Арзуманян, пише Depo.Львів.

"Ще раз переконався в тому, що всілякі комісії, які приймають рішення для бізнесу, створені для:
а/ з метою руйнування міста
б/ збору коштів
в/ тому що лікар їм прописав бути членом комісії. Інших пояснень знущань над бізнесом я не бачу", - написав він.

Вардекс пропонує владі "навчитися брати відповідальність за свої рішення і розпустити всі ті комісії, де ніхто ні за що не відповідає, але тим не менш являється осередком корупції та дебілизму".

"Не може група людей далеких від бізнесу, далеких від розуміння що таке інвестиції в місто, приймати рішення по принципу "дам-не дам". Досить того знущання!", - написав ресторатор.

Він пояснив, що мова йде за сьогоднішнє рішення комісії по літнім майданчикам.

"У мене є всі підстави ставити під сумнів взагалі все те, чим вони там займаються. Я не маю стільки часу, щоб два тижні бігати на якісь там засідання і в кінці почути, що вони вже мають якесь там рішення заздалегідь. Якого біса ви збирали весь бізнес з площі Ринок, щоб послухати їх думку, якщо рішення у вас вже було? Я хабарі не даю! Пропоную депутатам та міській раді переглянути всю систему прийняття рішень. Всі рішення повинні мати ім'я відповідальної особи!", - написав ресторатор.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme