У Садового мінятимуть підлогу в трамваях

Цього року відремонтують 6 трамваїв та 3 тролейбуси

Як повідомили Depo.Львів у ЛКП "Львівелектротранс", на капітальному відновленні, модернізації та середньому ремонті у трамвайному депо та тролейбусному парку Львова знаходяться шість трамваїв і три тролейбуси.

Зокрема, у рамках пілотного проекту оновлення трамваїв та тролейбусів, який стартував минулого року, два тролейбуси та один трамвай будуть повністю модернізовані у 2017 році. Повна модернізація передбачає ремонт крісел, цілковиту заміну підлоги, заміну шиб на тоновані, що відповідають сучасним стандартам, відновлення та фарбування поруччя, монтаж світлодіодних ламп для рівномірного освітлення салону, ремонт системи обігріву салону, модифікацію форми кабіни водія, а також обшивка кузова довговічним алюмо-композитним матеріалом.

Крім того, на кожному модернізованому трамваї та тролейбусі будуть розміщені по три електронні вказівники маршрутів, а саме у передній боковій та задній частині вагону чи машини.

"Вартість запланованих робіт буде визначена відповідно до актів. З огляду на кошторис попереднього періоду, можна припустити, що бюджет модернізації одного трамвая може скласти близько 680 тис. грн., тролейбуса – 500 тис. грн. Ремонтні роботи із середнього відновлення коштуватимуть близько 250 тис. грн., капітальний ремонт коштуватиме орієнтовно 450 – 500 тис. грн", - розповіли у ЛКП "Львівелектротранс".

Відповідно до запланованих графіків, усі ремонтні роботи мають бути завершені за три-чотири місяці. Відтак, на початку або ближче до середина літа на дорогах Львова буде більше оновлених трамваїв та тролейбусів.

Нагадаємо, за 2016 рік у рамках пілотного проекту з модернізації трамваїв та тролейбусів, відреставровано та модернізовано 3 трамваї (№ вагонів 1053, 1030, 1100), що курсують сьогодні на 8-му маршруті, та 3 тролейбуси (№ машин 512, 541, 552), які курсують на маршрутах №25, 2, 12.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme