UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві "закипіла" робота з розробки комплексної схеми розміщення тимчасових споруд

Робоча група розглянула нормативні вимоги до розміщення тимчасових споруд згідно державних будівельних норм

У Миколаєві "закипіла" робота з розробки…

У Миколаєві відбулося перше засідання робочої групи з обговорення комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста та архетипів. Про це Depo.Миколаїв повідомили у міськраді.

У п'ятницю, 3 березня, відбулася нарада робочої групи щодо розгляду та врахування пропозицій при обговоренні комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва та архетипів.

Робоча група була створена згідно розпорядження Миколаївської міської ради №34-р від 17 лютого 2017 р. До складу групи увійшли представники управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради, управління земельних ресурсів, депутати міської ради; представники інженерних служб міста Миколаєва, представник Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Миколаївській області, Головного управління Національної поліції у Миколаївській області, представники проектної організації.

Наприкінці 2016 року проектна організація виконала перший етап робіт по розробці комплексної схеми розміщення тимчасових споруд. Наразі проводилось перше засідання робочої групи, на якому проектною організацією була представлена концепція та етапність розробки комплексної схеми в цілому, а також матеріали, які вже були виконані. Мета проведення наради - розгляд розроблених матеріалів, обговорення запропонованих етапів виконання робот, внесення та розгляд пропозицій щодо врахування інтересів всіх зацікавлених служб та організацій.

Членами робочої групи були розглянуті нормативні вимоги до розміщення тимчасових споруд згідно державних будівельних норм, в тому числі відстані від існуючих будинків та споруд від проїзної частини вулиць, від існуючих інженерних мереж, містобудівні обмеження.

Представники підприємств, які забезпечують роботу інженерних мереж та комунікацій, висловились про необхідність дотримання вимог нормативів при розміщені тимчасових споруд на території міста. Також вони запропонували надати їм інформацію в електронному вигляді для досконалого вивчення.

Членами групи була підтримана ініціатива та необхідність подальшої розробки комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва та архетипів з урахуванням висловлених пропозицій.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme