UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві "транспортна" комісія міськради незадоволена "ігнором" чиновників

Члени комісії заявляють, що не розглядатимуть питання чиновників, якщо вони і далі "прогулюватимуть" засідання

У Миколаєві "транспортна" комісія міськр…

Депутати "транспортно-промислової" комісії Миколаївської міськради незадоволені тим, що чиновники ігнорують їхні засідання, посилаючись на часті відрядження. Про це йшлося сьогодні, 7 березня, на засіданні, повідомляє Depo.Миколаїв.

На комісії розглядали питання ринків у місті, які в тому числі розміщені на комунікаціях або навіть самовільно. З цього приводу депутати хотіли почути думку головного архітектора Ганни Палехи, проте вона була відсутня. Замість неї приїшов заступник Олександр Нефьодов.

Членам комісії не сподобалося й те, що не було на засіданні й віце-мера Антона Турупалова. Депутат Сергій Ісаков навів приклад "бюджетної" комісії, де питання не розглядають, якщо не приходить "перше обличчя", яке має виступити. Голова комісії Володимир Євтушенко запропонував з приводу того, що чиновників запрошують, а вони ігнорують засідання, звернутися до регламентної комісії міськради. Якщо чиновники надалі продовжуватимуть таку тенденцію, депутати на комісіях пропонують не розглядати їхні питання.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme