UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Мелітополі сміттєвоз в'їхав в маршрутку

ДТП сталася біля Пенсійного фонду на вулиці Героїв України в Мелітополі сьогодні, 7 березня, близько 9:00

У Мелітополі сміттєвоз в'їхав в мар…

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на "0619".

Так, вантажний автомобіль під час правого повороту на вулицю Івана Алексєєва не пропустив маршрутку "Новий Мелітополь-залізничний вокзал", в якому знаходилися пасажири.

Сміттєвоз старого зразка належить КП "Чистота". За словами очевидців, водій вантажівки намагався повернутися не вирулювавши попередньо в правий ряд.

В результаті зіткнень автомобілів водієві маршрутки довелося екстрено гальмувати. Пасажири були шоковані, одна жінка вдарилася головою, друга - забила груди. Маршрутка була заповнена на половину.

Дорожню поліцію на місце події не викликали, оскільки водії домовилися і самі склали європротокол. В результаті ДТП більше постраждала маршрутка: пом'ятий лівий бік і пошкоджено праве переднє колесо. Пасажири ледь змогли вибратися з транспорту, так як двері заклинило. Скло з боку водія маршрутки розбилося.

За словами директора КП "Чистота" Володимира Морозовского, водій його підприємства виявився винним у ДТП і свою вину визнав. Він давно працює на підприємстві, має досвід водіння і раніше ДТП у нього не було. До нього будуть застосовні санкції, так як сміттєвоз зійшов з лінії і довелося змінювати графік роботи.

Машини, які брали участь в ДТП, застраховані. Водієві вантажівки доведеться компенсувати ремонт маршрутки.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme