UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Лондон повернувся "автор" компромату на Трампа

Колишній агент британської розвідки MI6 Крістофер Стіл, який розслідував зв'язки президента США Дональда Трампа з Кремлем, повернувся на роботу в свій лондонський офіс

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на The Associated Press.

"Я зараз збираюся фокусувати свої зусилля на підтримці більш широких інтересів нашої компанії тут", - сказав він, не згадуючи про скандальну доповідь щодо Трампа.

Стіл розповів, що він дуже радий повернутися до свого лондонського офісу після тривалої паузи. Як відомо, він зник з поля зору громадськості у січні, після того, як його ім'я було опубліковано в зв'язку з вищезазначеним досьє.

Нагадаємо, ЗМІ повідомили, що доповідь про наявність у Росії можливого компромату на обраного президента США Дональда Трампа підготувала фірма Orbis Business Intelligence, директором якої є колишній співробітник британської розвідки Крістофер Стіл.

Раніше телеканал CNN заявив, що у додатку до доповіді розвідки США про втручання Росії в процес виборів президента спецслужба також представила засекречені документи, згідно яким у російських спецслужб є компромат на обраного президента США Дональда Трампа. Він включає як особисті дані, фінансову документацію, так і подробиці сексуального життя.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme