У Харкові засудили вербувальника дівчат для "дорослої" студії

Чоловік підшукував дівчат, які потім "працювали" в порно-студії

Як передає Depo.Харків, вирок зловмиснику 2 березня ухвалив Фрунзенський районний суд м. Харкова.

Суд встановив, що у травні 2015 року засуджений, діючи за попередньою змовою зі спільником, матеріали відносно якого виділені в окреме провадження, розробили злочинний план незаконного збагачення за рахунок розповсюдження зображень порнографічного характеру в режимі реального часу в мережі інтернет.

З цією метою спільник засудженого зняв квартиру та зареєстрував на своє ім'я інтернет-студію, що дозволяло йому реєструвати заздалегідь підібраних ним жінок в якості моделей на різних сайтах шляхом створення анкет з їх логінами та паролями.

Таким чином зловмисники отримали можливість організовувати інтернет-трансляції зображень порнографічного характеру. Вартість трансляції для клієнтів складала 2,21 долара за хвилину спілкування з моделлю у режимі "приватного чату".

Після цього зловмисник зареєстрував в соцмережі акаунт на вигадане ім'я та почав розсилати пропозиції роботи дівчатам, які мешкають на території України. В період з травня 2015 року зловмисники "взяли на роботу" двох жінок.

Одна з жінок 25 вересня 2015 року вийшла в інтернет, де зв'язалася з клієнтом та заробила 16,87 долара, інша 18 жовтня також заробила 13,2 долара.

Після цього правоохоронці викрили студію.

11 січня 2017 року між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості у скоєнні злочину за ч.3 ст.301 Кримінального кодексу України та узгоджене покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з випробувальним строком на два роки.

Суд угоду затвердив та призначив узгоджене покарання.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme