У Харкові на копів напала банда агресивних людей

Один із порушників вдарив полісмена по обличчю

У Харкові на копів напала банда агресивн…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у прес-службі патрульної поліції Харкова, близько 23:20 6 березня правоохоронці помітили на вулиці Леся Сердюка автомобіль Lexus LX 450, що був схожий за орієнтуванням на автомобіль, який був вкрадений 26 січня 2017 року.

Під час спілкування із водієм полісмени помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп'яніння.

Інспектори запропонували водієві пройти тест на стан алкогольного сп'яніння, на що чоловік відмовився. У присутності двох свідків патрульні почали складати відповідні адміністративні матеріали за ст. 130 КУпАП ( керування транспортним засобом у нетверезому стані).

За даними поліції, під час оформлення матеріал на місце під'їхали дві автівки марок ВМW X5 та Mercedes Vito. З автомобілів вийшло близько десяти людей, які почали поводитись агресивно, лаятися у бік поліцейських, погрожувати правоохоронцям та перешкоджати оформленню матеріалів. На зауваження та попередження громадяни не реагували.

"Один із агресивно налаштованих чоловіків наніс удар по обличчю інспектору, на що патрульні згідно ст. 45 п.3.3 Закону України "Про Національну поліцію" застосували спеціальні засоби, а саме сльозогінний газ. На місце події також прибули декілька патрульних екіпажів. Поліцейські доставили правопорушників до Київського відділу поліції, де на трьох громадян було складено протоколи за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП. Громадянину, який здійснив напад на патрульного загрожує кримінальна відповідальність за ст. 345 ККУ "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу", - зазначили в прес-службі.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme