У Харкові футбольні ворота, що вбили переселенця, збудувала мерія, - дипломат ФРН

У Харкові ворота на футбольному майданчику, де загинула дитина-переселенець, встановило місцеве комунальне підприємство

Як передає кореспондент Depo.Харків, про це сьогодні, 7 березня, під час брифінгу в Харкові заявив Генеральний консул Німеччини в Донецьку (офіс в Дніпрі) Вольфганг Мьоссінгер.

"За тією інформацією, яку я отримав від GIZ, футбольний майданчик перейшов у власність комунального підприємства у грудні 2015 року без воріт. Ворота були збудовані потім. Це (зробило – Ред.) підприємство, яке зараз займається управлінням містечка", - підкреслив Мьоссінгер.

Він зазначив, що, згідно інформації GIZ, цей факт підтверджується наявною документацією.

Генконсул додав, що не володіє інформацією, як називається харківське комунальне підприємство, що займається управлінням модульного містечка для переселенців.

Він також висловив співчуття рідним та близьким загиблої дитини.

Як повідомляв Depo.Харків, інформація про подію, що сталася на проспекті Льва Ландау, надійшла до Слобідського відділу поліції 5 березня о 16:10.

За даними поліції, від пориву вітру ворота відірвалися та вдарили 14-річного хлопчика, який стояв на відстані близько двох метрів, по голові. Ворота були зварені в єдину конструкцію та не закріплені на футбольному майданчику.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань одразу за двома статтями: за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (убивство), а також за ст. 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість).

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme