UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Шість ділянок тернопільських доріг відремонтують, якщо місцева влада дасть грошей

Ремонт деяких ділянок доріг на Тернопільщині можливий за умови співфінансування

Шість ділянок тернопільських доріг відре…

У зв'язку з перерозподілом коштів завдяки децентралізації, дорожні роботи частково фінансуватимуться з місцевих бюджетів, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу Служби автодоріг Тернопільщини.

У поточному році Укравтодор розробив проект постанови Кабінету Міністрів України "Деякі питання використання у 2017 році коштів, залучених у попередні роки під державні гарантії Державним агентством автомобільних доріг", який наразі очікує погодження у відповідних міністерствах.

Проектом встановлено, що фінансування об'єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного і місцевого значення (на Тернопільщині таких 6) здійснюється за умови виділення у ‎2016-2017 роках з місцевих бюджетів усіх рівнів видатків на такі об'єкти в обсязі не менше як 10%.

Поточний середній ремонт чекає на ділянки автошляхів: Т-20-17 у місті Хоростків, М-19 Білокриниця-Кременець, М-19 Кременець-Шпиколоси, М-19 у селі Горинка, Н-18 - два підйоми у місті Монастириська.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme