СБУ показала, як живуть у Дніпрі розкрадачі державних коштів

У Дніпрі були проведені обшуки в керівництва державного підприємства, яке обвинувачують у розкраданні державних коштів

СБУ показала, як живуть у Дніпрі розкрад…

Про це йдеться у повідомлені СБУ, передає Depo.Дніпро.

У Дніпрі прокуратура провели обшуки за місцями проживання та роботи керівництва державного підприємства, що займається виробництвом та ремонтом електровозів.

У 2014 році керівництво підприємства перерахувало три мільйони гривень за ремонт двигунів приватному підприємству, яке взагалі немає спеціального технологічного обладнання та необхідних фахівців. Двигуни не були відремонтовані. Гроші були переведені на рахунки фіктивних підприємств та розкрадені.

Підприємство має заборгованість з виплати заробітної плати у розмірі сім мільйонів гривень, яку керівництво приховало від контролюючих органів.

Під час обшуків правоохоронці вилучили фінансово-господарську документацію реально існуючих та фіктивних підприємств, електронні носії інформації, банківські документи, що підтверджують злочинну діяльність керівництва ДП та чимало матеріальних цінностей, що належать керівнику підприємства. Відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 та ч. 1 ст. 175 Кримінального кодексу України. Керівнику підприємства повідомлено про підозру.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme