Рятувальники Полтавщини похизувалися жінкою, яка очолює пожежно-рятувальний підрозділ

На Полтавщині є жінка, яка очолює пожежно-рятувальний підрозділ ГУ ДСНС

Рятувальники Полтавщини похизувалися жін…

Вікторія Самойленко - начальник 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Полтавській області з охорони об'єктів у Селещині, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу відомства.

У 2002 році Вікторія прийшла в Службу порятунку і навіть у своїх найсміливіших мріях не могла уявити, що через 15 років очолить пожежно-рятувальний підрозділ.

В підпорядкуванні у Вікторії колектив із 30 співробітників, 26 із яких - чоловіки. Звісно, той факт, що жінка керує професійними рятувальниками можливо когось і бентежить, але не підлеглих чоловіків-рятувальників, які служать у частині. Вони в один голос стверджують: начальник у них - бойовий! Тож, конфліктів із питань службової дисципліни у підрозділі не виникає.

Вікторія Самойленко має восьми річного сина В'ячеслава, який пишається своєю мамою і дуже любить їздити до неї на роботу. Але їздити доводиться рідко, бо мамина робота знаходиться більш ніж за 30 кілометрів від міста Полтави. Тож, мама Славка, аби потрапити на роботу, щодня встає о шостій годині ранку, щоб встигнути на автобус, який прямує до смт. Селещина. Але жінка абсолютно не жаліється на такі умови праці, а із найважчого у своїй роботі на сьогодні відмічає збереження особового складу в умовах реформування служби.

Вікторія зауважує, що керівництво заводу розуміє проблеми рятувальників і при можливості допомагає їм. Наприклад, сьогодні вирішується питання у створенні спортивних площадок, облаштування підсобних приміщень та кімнат відпочинку для особового складу. Що стосується бойової роботи при ліквідації надзвичайних подій, то Вікторія запевняє, що для неї бойова робота також не проблема, адже за 15 років служби, перебуваючи на посаді інспектора, неодноразово приходилося виїжджати на ліквідації пожеж та інших надзвичайних подій. Тож, жінку не лякають труднощі такої непростої та відповідальної роботи і вона абсолютно впевнена - професійними рятувальниками можуть, і навіть, мусять бути жінки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme