Реконструкція Шулявського моста: Названі кращі проекти

Департамент містобудування Київської міської державної адміністрації обрав три найкращі варіанти щодо реконструкції Шулявського шляхопроводу

Реконструкція Шулявського моста: Названі…

Сім проектів реконструкції Шулявського шляхопроводу предстали архітекторам та відомим профільним спеціалістам з будівництва транспортних споруд, повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу КМДА.

Так, заступник голови КМДА Олександр Спасибко пояснив, що наприкінці 2016 року замовник реконструкції КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд" підписало договір на розробку техніко-економічного обґрунтування реконструкції шляхопроводу.

"Сьогодні ми бачимо перші результати цієї роботи – 7 варіантів реконструкції. Усі вони пройшли транспортну модель", – зауважив він.

За підсумками засідання секції містобудівної ради три варіанти проектів направили на подальшу розробку та доопрацювання. Їх розглянуть на наступному засіданні секції містобудівної ради.

Додамо, що Київська адміністрація має намір провести реконструкцію Шулявського мосту й розв'язки біля станції метрополітену "Шулявська" до 2019 року.

Будівництво розв'язки на Шулявці планують розпочати наприкінці цього року.

Нагадаємо, ввечері 27 лютого в Києві обрушився міст на Шулявському шляхопроводі. Наразі відомо, що серед людей постраждалих немає, проте конструкція пошкодила одне авто. Тоді ж Кличко заявив, що Шулявський міст обвалився, бо він втомився.

Як виглядають "руїни" мосту на столичній Шулявці (ВІДЕО). Що відбувається на місці "втомленого" мосту на Шулявці (ФОТО).

Додамо, Як обвалений міст на Шулявці стане символом бездіяльності Кличка.

Пізніше стало відомо, що мер Києві Віталій Кличко звільнив свого заступника з питань транспортної інфраструктури Іллю Сагайдака та голову Солом'янського району Віктора Шкуро.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme