Поліція Донеччини відреагувала на приниження Чорновол блокувальниками залізниці

Поліція Донеччини вирішує питання про про відкриття кримінального провадження за ст. 296 "Хуліганство" через конфлікт на станції Кривий Торець з народним депутатом Тетяною Чорновол

Як повідомляє прес-служба поліції, крім того, представник ЗМІ (Андрій Дзиндзі - ред.) звернувся з приводу спричинення йому тілесних ушкоджень та заволодіння його особистим майном народним депутатом (Володимиром Парасюком - ред.) з боку блокувальників, передає Depo.Донбас.

"За його зверненням факт внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ст.186 "Грабіж" Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Як нагадує поліція, ввечері 6 березня на залізничній станції Кривий Торець відбувся конфлікт між народним депутатом (Тетяною Чорновол - ред.) та учасниками блокади, з приводу того, що депутат намагалась переконати припинити блокування залізничних колії.

"Під час суперечки з боку блокувальників лунали образи та погрози на адресу народного депутата, крім того, невідомі особи декілька разів кинули в неї яйцями", - йдеться у повідомленні.

Залізнична колія на переїзді станції "Кривий Торець" в смт. Щербинівка заблокована з 10 лютого, також блокувальниками захоплено електровоз з 47 вагонами. За цими фактами слідчим відділенням Торецькоговідділення поліції розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 279 "Блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства" та ч. 2 ст. 278 "Угон або захоплення залізничного рухомого складу, повітряного, морського чи річкового судна" Кримінального кодексу України.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme