UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Підприємці ринку на 3-й Слобідській разом з депутатами збираються "в гості" до Сєнкевича

У Сєнкевича хочуть отримати довіреність, щоб підприємці могли відстоювати свої інтереси в суді

Підприємці ринку на 3-й Слобідській разо…

Підприємці скандального ринку "Юліана-сервіс" на 3 Слобідській просять підтримку депутатів. За їхніми словами, мер обіцяв їм оформити довіреність, щоб їхній адвокат міг брати участь у судових засіданнях, проте документ їм так і не надали. Про це підприємці розповіли сьогодні, 7 березня, на засіданні "транспортно-промислової" комісії міськради, повідомляє Depo.Миколаїв.

Депутат Сергій Ісаков зазначив, що власник ринку переміг в суді, де оскаржували оформлення ним права власності. Проте має бути ще апеляція юрдепартаменту міськради.

Підприємці ринку "Юліана-сервіс", які у минулому році заявили про погрози та тиск з боку власника ринку, просили членів комісії надати рекомендації, щоб їхній адвокат зміг брати участь в судовому засіданні. Крім того, вони просили допомоги, щоб таке доручення їм надав мер. Він це обіцяв зробити, проте документ підприємці так і не отримали, попри те, що пройшли не один кабінет мерії. "Він (Сєнкевич - ред.) нам клятвенно обіцяв, що він нам дасть цю довіреність, він її підпише", - сказала одна з представниць.

За словами підприємиці, вона навіть тримала довіреність в руках, але потім її забрали, щоб додати якийсь документ. Потім, нібито віце-мер Олександр Дадіверін заявив, що довіреність їм не даватимуть: "Дадіверін нас відвів і сказав: ви знаєте, ми вважаємо, що це недоцільно, оскільки ви зацікавлена сторона і вашому адвокату у цьому суді немає чого робити", - додала підприємиця.

Депутати спочатку пропонували запросити мера на наступну комісію, але зрештою вирішили іти до нього: "Ми разом з вами підемо до нього. Поки він не дасть довіреність вам, щоб ви могли представляти свої інтереси, не підемо від нього", - запевнив голова комісії Володимир Євтушенко.

Підприємці також розповіли, що історія з тиском з боку директора ринку продовжується: "Він "надягнув корону" та буквально пару днів розпочалася стара історія. Поки він суд не виграв тут, він тихо себе поводив", - розповіла жінка.

Таким чином, депутати та підприємці збираються нагрянути до мера, щоб домогтися їм права відстоювати в суді свої права.

Нагадаємо, підприємці ринку перекривали пр. Центральний, акцентуючи на підвищенні оренди. Крім того, вони заявили, що дирекція погрожує їм фізичною розправою.

Сєнкевич минулого року називав ситуацію на ринку "Шанхаєм та безладом". Крім того, стало відомо, що власник ринку зареєстрував на себе ще одну ділянку, хоч йому на це не надавали дозвіл.

Варто додати, що жителі найближчих до ринку будинків скаржаться на генделик, який працює там цілодобово. До того ж ринок відхопив в людей частину тротуару.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme