Під Харковом молодий чоловік скоїв самоспалення

На Харківщині чоловік облив себе бензином і підпалив одяг

Під Харковом молодий чоловік скоїв самос…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, 33-річний житель селища Пересічне, не приходячи до тями, помер сьогодні, 7 березня, в опіковому відділенні лікарні.

За відомостями поліції, про подію працівникам Дергачівського відділу поліції повідомили з лікарні міста Харкова, до якої було госпіталізовано потерпілого з опіками голови, грудної клітини та рук.

Правоохоронці опитали на місці події свідків. З'ясувалося, що загиблий тривалий час зловживав алкоголем і часто висловлював суїцидальні наміри. 26-річна дружина загиблого пояснила, що 6 березня чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, почав з нею конфліктувати. Потім став погрожувати покінчити життя самогубством, вхопив каністру з 5 літрами бензину, вийшов у двір, вилив пальне на себе і підпалив одяг.

Слідчий Дергачівського ВП попередньо кваліфікує дану подію за ч. 1 ст. 115 приміткою "самогубство" Кримінального кодексу України. На даний час призначені необхідні експертні дослідження і продовжується збір інформації для встановлення причин події.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme