UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Ніко-баскет" боротиметься за місце у Суперлізі

Команди зіграють в чотири кола спареними матчами з командами іншої групи

"Ніко-баскет" боротиметься за місце у Су…

Миколаївські баскетболісти "Ніко-баскет" опинилися на четвертому місці в групі та отримали путівку до фінальної частини змагань. Про це Depo.Миколаї повідомили в прес-службі баскетбольного клубу.

Зазначається, що не просто було виграти обидва матчі на виїзді в Кременчуці, але і як мінімум одна перемога "Золотого століття" в грі з "Дніпром-2" була важлива в кінцівці регулярної частини чоловічого чемпіонату України з баскетболу серед команд Вищої ліги для головного тренера "Ніко-баскета" Валентина Берестнєва. Та й самі гравці це добре розуміли.

Миколаївці перемогли двічі команду "Кремінь" з переконливою перевагою (61:105 і 80:103). Крім наших земляків, боротьбу за місце в Суперлізі продовжать сім команд: "Золоте століття" (Кропивницький), КДПУ (Кривий Ріг), "Маріуполь", "Говерла" (Івано-Франківськ), "Львівська політехніка", "Хімік-2" (Южний) і БК-93 ОШВСМ (Рівне).

Слід зазначити, що команди, які посіли на першому етапі в групах з першого по четверте місця, грають між собою в чотири кола за системою роз'їзного календаря спареними матчами з командами іншої групи (дві гри на своєму майданчику, дві гри на майданчику суперника) і розігрують місця з першого по восьме.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme