UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині чоловік за образи помстився знайомому 15 ножовими пораненнями

Правоохоронцям вдалося швидко розшукати та затримати нападника 

На Миколаївщині чоловік за образи помсти…

На Миколаївщині поліцейські оперативно затримали зловмисника, який позбавив життя чоловіка. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Близько 20:30 год. до поліції надійшло повідомлення від громадян про те, що у Баштанці, біля магазину, знайдено скривавлене тіло 49-річного місцевого мешканця.

Оглянувши труп померлого, експерти виявили на його тулубі близько 15 колото-різаних поранень. Правоохоронці, опитавши свідків скоєння вбивства, встановили особу зловмисника, і того ж дня злочинець був затриманий у порядку ст.208 КПК України.

Оглянувши помешкання 27-річного правопорушника, поліцейські знайшли знаряддя вбивства – ніж, яким було спричинено смертельні поранення потерпілому. Зі слів зловмисника, він зарізав свого опонента, випадково зустрівши його на порозі крамниці та згадавши раніше завдані ним образи. Стало відомо, що чоловіки не були знайомі, тож мотиви вбивства встановлюватимуть слідчі.

Баштанським відділом поліції ГУНП в Миколаївській області розслідується кримінальне провадження, розпочате за ознаками ч.1 ст.115 КК України "Умисне вбивство", що карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Призначено проведення відповідних експертиз, у т.ч. судово-психіатричної.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme