UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині посадовці привласнили мільйон гривень, призначений на ремонт клубу

Підробивши документи, посадовці "загребли" мільйон собі

На Хмельниччині посадовці привласнили мі…

Близько мільйона гривень, які призначалися на ремонт районного будинку культури, привласнили "липкі на руку" посадовці, передає Depo.Хмельницький.

Як повідомили в прес-службі поліції, за матеріалами працівників управління захисту економіки в Хмельницькій області прокуратура розпочала досудове розслідування за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 191 "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем" та ч. 1 ст. 366 "Службове підроблення" Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що у листопаді-грудні 2016 року посадові особи одного з районних будинків культури за попередньою змовою зі службовими особами товариства з обмеженою відповідальністю підписали ряд фіктивних актів виконаних робіт щодо виконання капітального ремонту приміщень вказаної установи. У цих актах правопорушники завищили об'єми та вартість виконаних робіт, в результаті чого було здійснено привласнення бюджетних коштів на суму близько 1 мільйона гривень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme