На Харківщині у наркомана кілограмами та літрами вилучали наркотики

Жителя Харківської області викрили у зберіганні наркотиків

На Харківщині у наркомана кілограмами та…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, правоохоронці провели санкціонований обшук у 22-річного безробітного мешканця селища Хорошево.

Обстеживши домоволодіння підозрюваного, поліцейські виявили 10 кілограмів канабісу в висушеному стані, 10 літрів опію ацетильованого, три банки з речовиною рослинного походження в сухому подрібненому стані з характерним запахом коноплі, головки маку, два літри готової для вживання наркотичної речовини, а також лотки з проростаючими коноплями в кількості 200 штук.

Правоохоронці також вилучили посуд для виготовлення наркотиків та прилади для їх вживання.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 3ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Зараз вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст.310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme