UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївські правоохоронці вчилися діяти в екстремальних ситуаціях (ФОТО, ВІДЕО)

Для правоохоронців влаштували курс лекцій та практичних занять 

Миколаївські правоохоронці вчилися діяти…

Фахівці Тренінгового центру ГУНП в Миколаївській області протягом тижня провели із правоохоронцями області заняття, спрямовані на вдосконалення знань, вмінь та навичок з вогневої, тактико-спеціальної та фізичної підготовки, які використовуватимуться поліцейськими у повсякденній службовій діяльності. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Прослухавши курс лекцій, правоохоронці прийняли участь у семінарських заняттях, на яких відпрацьовували тактику дій в екстремальних ситуаціях, заходи безпеки при поводженні із табельною вогнепальною зброєю, здали іспити на перевірку знань матеріальної частини озброєння, правових підстав застосування вогнепальної зброї, фізичного впливу та спеціальних засобів.

Також поліцейські відпрацювали прийоми рукопашного бою та практичні навички зі стрільби з пістолета Марголіна. Під час начально-тренувальних зборів особливу увагу було приділено роз'ясненню та відпрацюванню алгоритму дій під час захоплення транспортного засобу, якщо він є об'єктом вчинення правопорушення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme