UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хто з ким побився у Конотопській міськраді

Стали відомі подробиці силового конфлікту

В мережі оприлюднено відео конфлікту між перевізником Романом Одінцовим та представниками міської влади, який стався вчора, 6 березня, і закінчився нападом невідомих людей у масках, повідомляє Depo.Суми з посиланням на ТопКонотоп.

З відеозапису стало відомо, що Роман Одінцов разом з оператором Романом Долею прийшли до заступника міського голови Ігора Степанченка, щоб обговорити питання перевезень на міських маршрутах. Зокрема, перевізник вимагав дозволу на збільшення кількості автобусів на його маршрутах.

Після словесної перепалки в кабінеті заступника міського голови, суперечка продовжилася в коридорі на 4 поверсі будівлі. Трохи пізніше на крики збіглися працівники міськвиконкому та безпосередньо сам міський голова. Сторони обмінялися взаємними звинуваченнями. Пізніше Роман Одінцов і Артем Семеніхін зникли з кадру, а Ігор Степанченко і Роман Доля залишилися на сходовому майданчику.

З правого крила будівлі раптово вибігли люди в масках, які штовхнули оператора, вибивши камеру з рук. Наступні кадри — Роман Доля лежить з розбитою головою, а секретар міської ради Олена Багрянцева надає йому медичну допомогу.

За словами депутата міської ради Віталія Гланца, який став свідком події, невідомі люди в масках штовхнули оператора і відразу втекли. Міський голова, якого Одінцов звинуватив у нападі, в цей момент знаходився в кабінеті управління економіки разом із самим перевізником.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme