UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Головний популіст дня: Зубач, який не знає, чим мають займатися місцеві депутати

Номінується народний депутат з фракції "Самопоміч" Любомир Зубач, який не розуміє, що місцеві депутати мають займатися каналізацією, а не політиканством

Головний популіст дня: Зубач, який не зн…

Номінувала його група "Антипопулісти" у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

За словами депутата, 61 місцева рада прийняла звернення до центральних органів влади в Україні із підтримкою блокади торгівлі з окупованими територіями та вимогою прийняти закон про окуповані території, що припинить "бізнес на крові", а ще 99 місцевих рад розглядатимуть такі звернення на найближчих засіданнях.

"Висновок із цього дуже простий – насправді в нашій країні місцеве самоврядування набагато мудріше за центральні органи державної влади", цитує Зубача сайт "Самопомочі".

Нагадаємо соратникові Андрія Садового, що місцеві ради займаються розвитком своїх регіонів, а не сунуть свого носа у справи загальнодержавного значення. Якщо депутати на місцях сьогодні своїми рішеннями освячують одну блокаду, завтра вони освятять іншу. І так ми доживемося до того, що всі всіх блокуватимуть. Тобто, ті рішення місцевих рад, які потрібно засуджувати за їх надзвичайну шкідливість, нардеп із "Самопомочі" називає "мудрими".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme