Fitch підтвердило рейтинг ахметівського DTEK на рівні помірного дефолту

Fitch Ratings підтвердило, що рейтинг найбільшого в Україні приватного енергохолдингу ДТЕК, який належить бізнесмену Рінату Ахметову, знаходиться на рівні "RD" (помірний дефолт)

Як передає Depo.Донбас, з посиланням на Fitch, наразі компанія ще не завершила реструктуризацію банківської заборгованості.

"Підтвердження РДЕ на рівні "RD" відображає той факт, що DTEK завершує реструктуризацію своїх банківських кредитів. Компанія провела реструктуризацію своїх єврооблігацій наприкінці 2016 року", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після завершення реструктуризації банківського боргу РДЕ компанії в іноземній і національній валюті, а також пріоритетний незабезпечений рейтинг єврооблігацій, швидше за все, будуть підвищені до рівня "CCC", відображаючи середні перспективи зворотності коштів у разі дефолту.
Як повідомлялося раніше, зі свіжого рейтингу Bloomberg зник єдиний із представників України - Рінат Ахметов, який випав із списку 500 найбагатших людей світу.

Нагадаємо, що ще тиждень тому статки Ахметова оцінювалися в $ 3,66 млрд, і він займав 483 місце. А 20 лютого - $ 4,4 млрд, таким чином за два тижні Ахметов втратив майже мільярд.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme