Екс-футболіст "Шахтаря" поїде навчатися до Англії та Іспанії

Колишній захисник "Шахтаря" В'ячеслав Шевчук, який завершив кар'єру гравця наприкінці минулого року, поділився планами на майбутнє

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Футбол 24. "Був на стажуванні в Іспанії, зараз прохожу підготовчий курс. Після кар'єри футболіста доволі важко одразу стати тренером. Тому зараз дивлюсь, до літа планується ще два стажування. Хочу поїхати в Англію і Іспанію, можливо, ще в Ізраїль. По можливості дивлюсь, як команди тренуються, як готуються. Слідкую за графіком, за тренувальним процесом, спілкуюсь з усіма тренерами академії. Такою ж роботою займався і в тих командах, в які їздив на стажування. Зараз необхідно набратися досвіду, щоб вже пізніше приступити до роботи.

Я вже знаходжуся в структурі донецького "Шахтаря", просто я ще поки не приступив до виконання своїх обов'язків. Для початку я повинен вивчити все. Я не з тих футболістів, що після закінчення кар'єри одразу йдуть тренувати. Для початку необхідно здобути знання, поспілкуватися з більш досвідченими людьми, поїздити, подивитися, де і як організовані тренувальні процеси. Треба розуміти, що дитячий футбол від дорослого відрізняється. І в юнацькому віці інколи дуже болісно відбувається перехід від дитячого футболу до дорослого. Тому, коли я буду працювати тренером, то намагатимусь тренувати молодих футболістів максимально наближено до дорослих вимог, саме тактичних вимог. Що стосується навантажень, то звісно вимоги будуть відрізнятися", - заявив Шевчук.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme