UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Двоє рибалок, які вбили власника ставка на Миколаївщині, отримали довічне ув'язнення

Зловмисники свою провину не визнавали, але державним обвинуваченням їхню причетність до злочину доведено в повному обсязі

Двоє рибалок, які вбили власника ставка…

Заводський районний суд Миколаєва призначив довічне покарання вбивцям двох осіб. Про це Depo.Миколаїв повідомили у прокуратурі.

Подія сталася у травні 2014 року поблизу села Поляна Снігурівського району. Троє чоловіків, незаконно ловили рибу на території ставка після чого вбили власника ставка та його помічника, не бажаючи бути затриманими на місці скоєння правопорушення.

З метою приховання слідів вчиненого ними злочину, тіла потерпілих помістили до багажного відділення автомобіля ВАЗ 2121, на якому приїхали останні, перевезли їх за три кілометри від місця злочину та підпалили автомобіль.

Окрім цього, встановлено, що один із обвинувачених обшукав салон автомобіля та викрав гроші, золото та інше майно потерпілих на загальну суму майже 30 тис. грн.

Незважаючи на те, що під час судового розгляду зловмисники свою провину в скоєних злочинах не визнавали, державним обвинуваченням провину злочинців доведено в повному обсязі.

За вчинення злочинів, передбачених п.п. 1, 12 ч.2 ст.115, ч.2 ст.289, ч.1 ст. 185 КК України (умисне вбивство двох осіб за попередньою змовою групою осіб, незаконне заволодіння транспортним засобом за попередньою змовою групою осіб, таємному викрадені чужого майна), двох чоловіків засуджено до довічного позбавлення волі, третій учасник отримав 13 років в'язниці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme