UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Дунаєвецькі поліцейські знайшли водія, що насмерть збив велосипедиста

Правопорушника "видав" номерний знак, що залишився на місці аварії

Дунаєвецькі поліцейські знайшли водія, щ…

Правоохоронці Дунаєвецького відділу поліції знайшли винуватця смертельної для літнього велосипедиста ДТП, повідомляє Depo.Хмельницький.

Поліцейські виявили автомобільний державний номер, за яким і дізналися хто є його власником. Ним виявився 42-річний місцевий житель.

"При зустрічі чоловік відразу у скоєному зізнався. Він пояснив, що ввечері, керуючи власним автомобілем Volkswagen Golf, він наїхав на велосипедиста, який їхав на правій смузі руху попереду нього. Від побаченого він злякався та втік з місця події, - кажуть в поліції. - А ще, водій автомобіля, який скоїв наїзд на пенсіонера, перебував у стані алкогольного сп'яніння."

На даний час ще призначили ряд експертиз за висновком яких і будуть встановлені всі обставини ДТП. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами ККУ.

Боягузливого водія чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Нагадаємо, водій автомобіля наїхав на велосипедиста та втік з місця пригоди. Аварія сталася на автодорозі Гуків – Дунаївці - Могилів–Подільський, поблизу селища Смотрич. Загинув 67-річний житель Смотрича.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme