Дівчинку, яку врятували від самогубства у Харкові, виховувала лише мати (ВІДЕО, ФОТО 18+)

Дівчина-підліток, яку в Харкові врятували від самогубства, виховувалася в неповній родині

Як передає кореспондент Depo.Харків за інформацією відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, про це розповів старший інспектор відділу ювенальної превенції Костянтин Шеремет.

"Дівчинка виховується в неповній родині, без батька. Останнім часом мала депресивний стан, який був викликаний відсутністю необхідної уваги до її проблем зі сторони матері", - зазначив Шеремет.

У прес-службі патрульної поліції додали, що, коли правоохоронці помітили дівчинку, у неї була закривавлeна рука.

Як повідомляв Depo.Харків, 6 березня близько 4:00 патрульні побачили на проспекті Олександрівському 13-річну дівчину, яка була на вулиці сама. Під час спілкування полісмени побачили порізи на її руках, викликали "швидку" та працівників поліції. Школярці була надана медична допомога, про подію повідомлено матері, яка забрала дівчину додому.

Правоохоронці встановили, що останнім часом дівчина знаходилась в депресивному стані. В соціальній мережі на власній сторінці вона розмістила вірш суїцидального характеру. Після чого неповнолітня отримала повідомлення від невідомого користувача з пропозицією розпочати гру. Виконавши першу умову, школярка вирішила знову зайти до соцмережі. Однак даний акаунт вже був заблокований.

Після перегляду фільму суїцидального характеру, дівчина пішла з дому з наміром покінчити життя самогубством.

Факт події внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 3 ст. 120 (доведення до самогубства) Кримінального кодексу України. Перевірка триває.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme