Зі складів 28-ї одеської мехбригади зникла велика партія пістолетів

В кінці січня цього року військова прокуратура Південного регіону відкрила кримінальне провадження за фактом викрадення 164 пістолетів Макарова зі складів бригади

Зі складів 28-ї одеської мехбригади зник…

Як передає Depo.Одеса з посиланням на 368.media, у 28-й окремій механізованій бригаді, що дислокується в селищі Чорноморське Одеської області, зникла велика партія зброї.

В кінці січня цього року військова прокуратура Південного регіону відкрила кримінальне провадження за фактом викрадення 164 пістолетів Макарова зі складів бригади. Зброя пропала в період з липня 2016 по січень 2017 року.

Слідчі встановили коло осіб, які могли бути причетні до зникнення. Серед 20 осіб фігурує і заступник командира частини, а також діловод, медсестра і офіцер-психолог.

Уже відомо, що в минулому році старший сержант без будь-якого документального оформлення отримав зі складу та передано начальнику служби ракетно-артилерійського озброєння 73 пістолета Макарова. В даний момент в 28-й мехбригаді перебувають ревізори, перевіряючі ситуацію зі зброєю з січня 2013 року. Перевірка закінчиться тільки 14 березня.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme