Жебрівський розповів, чому не вдалося розпочати ремонт поблизу Авдіївки

Керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський розповів, чому так і не вдалося розпочати ремонт лінії електропередач поблизу Авдіївки

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.Донбас.

"Ремонтні роботи на ЛЕП та ДФС біля Авдіївки сьогодні так і не розпочались. Режим тиші і дозвіл на роботи по відновленню лінії електропередачі та Донецької фільтрувальної станції зранку були надані з обох боків. З нашого боку ремонтні бригади, сапери, представники СЦКК та ОБСЄ були готові в будь-який момент вийти в район", - повідомив він.

Однак, за його словами, з боку терористів не було саперів і представників місії ОБСЄ.

"Сьогодні ремонтних робіт вже й не буде. Зараз вирішується питання щодо дотримання режиму тиші на завтра і проведення відновлювальних робіт, відповідно, завтра", - йдеться у повідомленні Жебрівського.

Нагадаємо, Російсько-терористичні угруповання 5 і 6 березня продовжили обстрілювати околиці Авдіївки, зокрема її промзону. Місто залишається без електропостачання.

Також повідомлялося, що 6 березня ремонтним бригадам вдалося вийти для проведення візуального обстеження лінії електропередач під Авдіївкою, однак воне не змогли встановити місце пошкодження лінії.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme