UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Закарпатського митника затримали на кордоні з чотирма кілограмами марихуани

Митник зізнався, що наркотики його, зараз він під арештом в Угорщині

Закарпатського митника затримали на корд…

Про це інформує Depo.Закарпаття з посиланням на офіційний сайт голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

У п'ятницю, 3 березня, угорські поліцейські затримали працівника митного посту "Залізничний" Закарпатської митниці ДФС, котрий намагався ввезти в Україну крупну партію наркотиків.

Працівник відділу митного оформлення "Батєво" разом із водієм заїжджав із Угорщини в Україну через міжнародний пункт пропуску "Тиса". У салоні легковика угорські поліцейські знайшли пакунок із чотирма кілограмами марихуани. Митник уже зізнався, що наркотики його, зараз він під арештом в Угорщині. Водія легковика після з'ясування обставин злочину відпустили додому. Цей випадок ще раз доводить, який бардак відбувається на українській митниці.

"І те, що порядок тут доводиться наводити не нашим, а іноземним правоохоронним структурам, – дуже красномовний факт. Це вам Європа, а не довгограюче шоу з Насіровим. Наркоторговець заарештований, сидить у в'язниці і у всьому зізнався. А в нас цей митник досі навіть не звільнений. Затримання на угорському кордоні – це привіт пану Продану, виконувачу обов'язки ДФС, із Закарпаття", - прокоментував затримання Москаль.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme