UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вінничанин тримав у старому холодильнику протитанкову міну

Чоловік прийшов додому нетверезий і погрожував підірвати принесений боєприпас 

Вінничанин тримав у старому холодильнику…

Поліція вилучила у 31-річного вінничанина протитанкову міну "ТМ - 62". Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінницької області.

Як розповів начальник Лівобережного відділення поліції Вінницького відділу поліції Роман Андрущак, до поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що її чоловік повернувся додому нетверезим з вибуховим предметом та погрожує його підірвати. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції та вибухотехніки.

У квартирі правопорушника в морозильній камері старого холодильника, який давно не використовували за прямим призначенням, поліція виявила предмет, схожий на протитанкову міну "ТМ - 62" без запалу. З метою безпеки мешканці під'їзду, де проживає правопорушник, були евакуйовані.

За словами правопорушника, міну він викрав на виставці зброї в одному з навчальних закладів міста. Бойова вона чи ні, він не знає.

Вилучений предмет вибухотехніки забрали на експертизу. Його походження з'ясують слідчі.

Відкрито кримінальне провадження. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme