В "ЛНР" підтвердили, що Ахметов залишиться "тіньовим" власником своїх підприємств

Запровадження так званого "зовнішнього управління" на підприємствах з українською юрисдикцією в "ЛНР" не передбачає зміну їх власника

В "ЛНР" підтвердили, що Ахметов залишить…

Про це заявив представник "ЛНР" на Мінських переговорах Владислав Дейнего, передає Depo.Донбас з посиланням на підконтрольний окупантам сайт.

"Мова не йде про зміну власника", - заявив Дейнего.

"Мова йде про те, що в умовах, які склалися на території, менеджмент, поставлений власниками цих підприємств, не зміг стабілізувати їх роботу, не зміг забезпечити збереження робочих місць на цих підприємствах. Відповідно, підприємства на межі, практично, знищення, люди практично без роботи. І в цих умовах ми не могли залишатися осторонь, і ми прийняли рішення про те, що повинні прийняти відповідальність за роботу цих підприємств на себе, ввівши тимчасове зовнішнє управління ", - пояснив він.

"Що стосується власника, то це питання не зачіпається, власник залишається той самий, який значиться в нинішніх реєстрах, і зміна власника не передбачається", - підкреслив Дейнего.

Нагадаємо, екс-голова так званого "радбезу "ДНР" Олександр Ходаковський пояснив, яким чином буде здійснюватися схема "зовнішнього управління" на "віджатих" українських підприємствах.

Він підкреслив, що політичне рішення про введення "зовнішнього управління" ухвалювалося керівництвом Росії. За його словами, власник не змінюватиметься, але підприємство буде управлятися, ніби як, із зовні.

Раніше група компаній СКМ бізнесмена Рината Ахметова назвала вимоги "ДНР" і "ЛНР" про сплату їм "податків" неприйнятною та підкреслила, що не збирається міняти українську юрисдикцію.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme