У Полтаві чотирирічна дівчинка жила у квартирі, більше схожій на смітник

Маленька полтавка жила в умовах повної антисанітарії та була свідком нескінченних п'янок власних батьків

У Полтаві чотирирічна дівчинка жила у кв…

За допомогою поліцейських звернулися мешканці полтавського мікрорайону "Лісок", повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Вони розповіли, що в одній із родин батьки не дбають про дитину. 41-річна мати та 51-річний батько постійно зловживають спиртними напоями.

Правоохоронці ювенальної превенції разом зі службою у справах дітей миттєво виїхали за вказаною адресою. Батьки були на підпитку, в помешканні – повна антисанітарія, а дитина виглядала не доглянутою.

"Після перевірки вказана сім'я була поставлена на облік, як родина, яка опинилась у скрутних життєвих умовах. На жінку було складено адміністративний протокол за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей)",- зазначили правоохоронці.

На підставі акту обстеження матеріально - побутових умов проживання даної родини було прийнято рішення про вилучення дівчинки до Полтавського обласного центру реабілітації дітей "Любисток".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme