UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаїв на ремонт навчальних закладів витратив більше 52 млн грн

В управлінні освіти розповіли про досягнення галузі за минулий рік 

Миколаїв на ремонт навчальних закладів в…

Сьогодні, 6 березня, начальник управління освіти Ганна Деркач публічно відзвітувала щодо виконання бюджету за 2016 рік, повідомляє Depo.Миколаїв.

За її словами, у місті зафіксовано збільшення чисельності дітей дошкільного віку. Так, на кінець 2016 року кількість дітей, які відвідують дитсадки, збільшилося на 119 дітей та складає 16 тисяч 308 дітлахів. Крім того з 1 вересня збільшиться і кількість класів на 24 одиниці, а учнів на 1065 осіб.

Також Ганна Деркач розповіла і про поліпшення метеріально-технічної бази навчальних закладів. На капітальний ремонт навчальних закладів Миколаєва витрачено 52 млн 402,8 тис грн. Так, ремонт покрівель у п'яти ДНЗ та у шести ЗОШ обійшовся бюджету у 9 млн 896 тис. грн. На капітальний ремонт огорож витратили 6 млн 298,1 тис. грн. На будівництво спортивних майданчиків з бюджету витрачено 5 млн 601 тис. 700 грн.

А ось з бюджету розвитку міста виділили 20 млн 439 тис. грн на реконструкцію покрівель, реконструкцію та будівництво приміщень та реставрацію Першої украївської гімназії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme