У Краматорську ледь не побилися прибічники і противники залізничної блокади Донбасу (ФОТО)

У Краматорську на Донеччині на мітингу зійшлися прибічники та противники залізничної блокади на Донбасі

Як повідомляє кореспондент Depo.Донбас, у мітингу взяли участь народні депутати Тетяна Чорновол, Максим Єфімов, Ігор Лапін, міський голова Миколаївки Олена Цикунова та директор Краматорськтеплоенерго Станісла Волох.

Також на мітингу були присутні працівники Старокраматорського машинобудівного заводу, "Енергоспецмашсталі" та заводу "Крамфер".

Присутні тримали плакати " Вам торгівельна блокада, а 16 000 міколаївців без тепла в оселі", "Ешелонам з вугіллям зелене світло", "Стоп блокаді" тощо.

Знайшлися у Краматорську й ті, хто виступав за продовження блокування і висловлювався проти торгівлі із окупантами і терористами.

Під час мітингу опоненти захопилися суперечками і зчинили невелику штурханину між собою, яку вдалося швидко припинити. Ніхто з учасників не постраждав.

Як повідомлялося раніше, у Авдіївці кілька нардепів, співробітники коксохімісного закоду і бюджетники зранку 6 березня мітингували проти блокади залізниці на Донбасі.

Нагадаємо, 27 лютого "ЛНР" і "ДНР" висунули вимогу до України припинити залізничну блокаду до 1 березня, а в разі невиконання вимоги погрожують ввести "зовнішнє управління" на діючих на окупованому Донбасі українських підприємствах.

Учасники блокади відповіли, що звільняти колії не збираються.

28 лютого "ЛНР" вже призначила нову адміністрацію на підприємствах Ахметова.

1 березня стало відомо, що "ДНР" підтвердила "віджим" 40 українських підприємств.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme