UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Кличка розповіли, коли відкриють Подільсько-Воскресенський міст

Київська влада планує відкрити автомобільний рух по Подільсько-Воскресенському мосту через три роки

Про це розповів заступник голови КМДА Олександр Спасибко, передає Depo.ua із посиланням на прес-центр мерії.

"Ми продовжуємо системно працювати над втіленням проекту з добудови Подільсько-Воскресенського мосту. У результаті переговорів у минулому році з німецькою стороною вже у квітні ми отримаємо результати фінансово-технічної експертизи стану мосту. Це дозволить нам рухатися далі - з розумінням вартості робіт, конкретними пропозиціями до інвесторів, з певним обсягом робіт з добудови мостового переходу", - заявив Спасибко.

За його словами, у планах міста відкрити автомобільний рух мостом за три роки.

Також він додав, що в 2017 році планують поставити арку в проектне положення і прибрати тимчасові опори, на яких вона зараз стоїть, зварити конструкцію, яка складається з декількох окремих сегментів, і підвісити міст на ванти.

"Цей міст є одним з найбільш масштабних і глобальних проектів Києва. Його поява покращить сполучення Троєщини і Воскресенки з правим берегом, розвантажить інші мости, а також дасть старт будівництва метро на Троєщину", - додав заступник Кличка.

Нагадаємо, що в лютому 2017 року київська мерія вирішила виділити на міст ще 625 млн грн, а сам Подільсько-Воскресенський міст хочуть зробити платним для водіїв.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme